8 Temmuz 2014 Salı

Mutfaklara Düzen ve Renk Getirecek Fikirler


Mutfaklara düzen ve renk getirecek fikirler mutfak dekorasyonunuzda yapmak istediğiniz değişiklikler için size yol gösterebilir. Renkli, yaratıcı ve kullanışlı detaylar ile mutfağınızı güzelleştirebilirsiniz. İşte irili ufaklı birkaç detay ve fikir.

Mutfak tezgahları ve dolapları size dar geliyorsa arzu ettiğiniz renkte küçük ve sevimli bir dolap alarak kendinize ait bir alan yaratabilirsiniz. Örneğin kahve sevenler renkli kupalarını, kahve makinelerini ve diğer kahve yapma aletlerini şirin bir dolaba yerleştirip mutfaklarında şirin bir kahve köşesi hazırlayabilirler.


Kim demiş kütüphaneler sadece kitaplar için diye? Mutfak eşyalarına bayılan ve mutfak dolaplarına sığamayan hanımlar için harika bir seçenek değil mi?


Kevgir, tahta kaşık, maşa, servis çatalı ve rendenizi bir fırın eldivenine yerleştirip ocağınıza yakın bir duvara asın ve hem şık hem pratik bir yardımcınız olsun.


Farklı boy ve modeldeki kavanozları yan yana mutfak tezgahına koyun ve içlerinde atıştırmalıklarınızı, kahve, şeker, makarna gibi gıdaları muhafaza edin. İçlerinde ne olduğunu belirten etiketleri ise kendi zevkinize göre, dilediğiniz renkteki kağıtlara, dilediğiniz renklerle yazın.


Çekmecelerde mutfak eşyalarınız birbirine girmesin diye ince tahta çubuklarla eşyalarınızı organize edebilirsiniz.

Siz de fotoğraflardan ilham alarak mutfağınızı güzelleştirin! Mutfaklara düzen ve renk getirecek fikirler için de bizi takip etmeye devam edin. :)


2 yorum:

  1. Valla süper fikirler..:)) bayıldım..ilk üyen ben oldum.sevgilerimle..www.nurlumutfakta .blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür Nursen hanım ben de lezzetli tariflerinizi beğenerek takip ediyorum. :) Sevgiler.

    YanıtlaSil